Biofiltratie

Bij biofiltratie breken bacteriën de schadelijke gassen af tot onschadelijke stoffen. De bacteriën bevinden 
zich op het vochtige filtermateriaal. Afhankelijk van de af te breken gassen is een bepaalde contacttijd nodig. 
Het filtermateriaal bestaat uit heide, geleverd in geperste rollen of los gestort. Tevens leveren we ook turfvezel in geperste big-bales of los gestort. Wij mengen in elke gewenste verhouding om zo kant-en-klaar filtermateriaal aan u te leveren (los gestort).

 

Filtermaterialen

kl-autoopladen-5209.480x0

Biofiltratie is een luchtbehandelingstechniek, waarbij vrijwel alle organische verbindingen kunnen worden verwijderd. Enkele filtermaterialen welke Oosterbeek levert zijn: Heide, turfvezel en biomix.

Dit zijn de filtermaterialen

Toepassingen

kl-heide-turf-5208.480x0

Vele bedrijfstakken kunnen profiteren van biofiltratie. Om er een paar te noemen: Milieu industrie, Rioolwaterzuiveringsinstallaties, Mestdrogerijen, Mengvoederbedrijven, etc.

Toepassingen

A.M. Oosterbeek vof

kl-vrachtauto

Ons bedrijf heeft een lange historie in de productie en levering van verschillende soorten biofiltratiematerialen. Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

E-mail Oosterbeek vof

kl-oot-1

Biofiltertoren

De BTC-toren® is een biofilter en tricklingfilter in één. Een combinatie welke gevuld wordt met een biologisch filtermateriaal dat geschikt is voor biologische geur/stank bestrijding.

Lees meer